XC70 D5 Summum te koop

 
 
 
 
 
Artkart
Forumlid.
Avatar
Geslacht: n/a
Berichten: 3
Geregistreerd: 03 / 2024
Subject:

XC70 D5 Summum te koop

 · 
Posted: Gisteren om 19:32  ·  #1
Onze Volvo is eind 2011 vanuit de Zweedse fabriek naar Duitsland geïmporteerd. Wat een heerlijke auto. De auto is van alle luxe en opties voorzien, inclusief standverwarming, schuifdak, stoelen met ventilatie. Met de caravan zijn we veel door Europa getrokken. Groot preventief onderhoud is vaak in Nederland (Volvo land) bij specialisten uitgevoerd. We kunnen er een boek over schrijven! Vandaar dat we eerder op Autoweek een artikel hebben geplaatst.

Autoweek Artikel

Zoals gezegd zijn we groot fan van preventief onderhoud om de auto lang te kunnen rijden en betrouwbaar te houden. De motor is eind 2023 voorzien van een nieuwe cylinderkoppakking, en daarbij is het gehele uitlaatgas circuit gereinigd en de EGR-klep, -koeler, distributieriem en waterpomp vervangen. De ophanging voor is begin dit jaar compleet vervangen, incl.veren, schokdempers, draagarmen, stuurarmen en fuseekogels.

Er is veel geld in de auto geïnvesteerd. Toch hebben we recent besloten om de auto te verkopen aan een liefhebber. Onze kinderen worden groot, we hebben (nog) meer ruimte nodig, en er komt een leasewagen bij.

Advertentie

Bij vragen, neem gerust contact op.
Arthur
+49 162 2848785
You must be logged in or your permissions are to low to see this Attachment(s).
 
Selected quotes for multi-quoting:   0